AKCE NA PROSINEC

Plánované akce na prosinec - celý měsíc budeme tvořit, povídat si o vánočních zvycích a tradicích, zpívat koledy a těšit se na „Ježíška“. Podívejte se na podrobný rozpis jednotlivých akcí.
Pozor! 20. - 22. prosince (pondělí až středa) NEVOZÍME DĚTI autobusem ani ráno, ani odpoledne.

BAREVNÝ TÝDEN

Barevný týden
V týdnu od  22. 11. 2010 jsme měli BAREVNÝ TÝDEN. Procvičovali jsme si znalost barviček, rozlišovali odstíny a všichni jsme se oblékli do oblečení domluvené barvy. Bylo to moc prima - podívejte se, jak nám to slušelo. Děkujeme maminkám za spolupráci.
Zelené pondělí - zpíváme si Travička zelená, Zelená se všechno co má zelenou, vyrábíme papírové žáby. Modré úterý - vyrábíme modré rybičky, hrajeme Čáp ztratil čepičku, Barevné hodiny. Červená středa- hrajeme si Mám šáteček mám - zpíváme Červený šátečku, Maluje sluníčko červené jablíčko a vyprávíme pohádku "Červená Karkulka". Žlutý čtvrtek - dramatizace Kuřátko a obilí, kreslíme sluníčka, stříhání a zdobení andělíčků. Černobílý pátek - cvičíme na básničku Kominíček šel na půdu, kreslíme pruhy - zebra, malujeme čerty a stříháme sněhové vločky. Děti měli možnost poznat barvy různými způsoby, na sobě i na věcech kolem sebe, zkrátka prožitkem. Snad se nám už tolik plést nebudou!

POMOZTE NÁM VYHRÁT

Obrázek Andrejky Zárubové
Dobrý den, zdravím čtenáře našich stránek a prosím o pomoc. Pomozte nám vyhrát na zahradu u školky nové pružinové houpadlo. V soutěži je obrázek od Andrejky Zárubové, který reprezentuje naši MŠ. Stačí na to jen malá chvilka strávená na tomto odkazu.
Děkujeme všem, hlasovat můžete do 6. 12. 2010.